Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης


Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, το ΔΣ του Συνδέσμου Θεολόγων Ν. Ροδόπης  πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τη νέα  Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης κα Μαριγούλα Κοσμίδου. Η συνάντηση αυτή έγινε σε εγκάρδιο, φιλικό και χαρούμενο κλίμα. Τα μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν στην κα Κοσμίδου μια καλή και καρποφόρα θητεία, αφού ο Σύνδεσμος Θεολόγων είναι ο πρώτος σύλλογος του Νομού Ροδόπης που την επισκέφτηκε επίσημα από την ανάληψη των νέων της καθηκόντων. Επίσης την ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία ίδρυσης του Συνδέσμου Θεολόγων Ν. Ροδόπης, καθώς και για τους σκοπούς λειτουργίας του.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν εποικοδομητικές απόψεις για τα θέματα που απασχολούν αυτήν τη στιγμή την τοπική εκπαιδευτική κοινότητα και ιδιαίτερα τους Θεολόγους καθηγητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού μας. Από πλευράς της, η νέα Διευθύντρια Εκπαίδευσης υπήρξε εγκάρδια και θετική σε κάθε καλή πρόταση του Συνδέσμου μας που στοχεύει στην ενίσχυση του έργου των θεολόγων εκπαιδευτικών και στο άνοιγμα του Συνδέσμου στην τοπική κοινωνία, και επαίνεσε την πρωτοβουλία μας. Στη συνάντηση, εξετάστηκαν επίσης οι δυνατότητες που υπάρχουν για μελλοντική συνεργασία πάνω σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος τόσο με την ίδια την κα Κοσμίδου, όσο και με τις υπηρεσίες της ΔΙΔΕ Ροδόπης.

Τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν την κα Διευθύντρια για την ευκαιρία που είχαν να συνομιλήσουν μαζί της και της προσέφεραν ως ενθύμιο της πρώτης αυτής συνάντησης μια Δίπτυχη εικόνα του Χριστού και της Θεοτόκου, η οποία στο πίσω μέρος της φέρει τις ευχές και το λογότυπο του Συνδέσμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου