Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Κοπή βασιλόπιτας 2019



 Το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιανουαρίου 2019 συγκεντρωθήκαμε τα μέλη του Συνδέσμου Θεολόγων Ν. Ροδόπης για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου στην αίθουσα το Ξενοδοχείου Ανατόλια Κομοτηνής.





Το κλίμα ήταν εορταστικό και χαρούμενο, οι ευχές πολλές. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Παρούσα επίσης ήταν η Συντονίστρια Θεολόγων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κα Ξανθή Αλμπανάκη. 




Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί Θεολόγοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες: η Αγάπη Τσατσαρίδου και η Έλσα Κουτσογιάννη από το 3ο Γυμνάσιο, η Ολυμπία Καπακτσή και η Δέσποινα Καλογεράκη από το 4ο Γυμνάσιο, η Κωνσταντινιά Πεχλιβανίδου από το 1ο ΓΕΛ,  ο Σακκελίων Σταμάτης από το 2ο ΓΕΛ, η Δέσποινα Γαβριηλίδου από το Γυμνάσιο Ξυλαγανής, ο Γιάννης Μαμαλιόγκας από το Γυμνάσιο Καλλίστης, η Μαρία Αυγολούπη και ο Γιάννης Ψήφας από το ΓΕΛΔΕ Σαπών. Τυχερή της βραδιάς, στην οποία έπεσε το φλουρί, η κα Γαβριηλίδου Δέσποινα.



Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες Θεολόγους του Νομού Ροδόπης κάθε ευλογία κατά τη νέα χρονιά στο εκπαιδευτικό τους έργο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου